Atelier Nicole

Tangle je eigen kerstkaart

Met sjablonen maak je je eigen compositie of maak je een compositie na. Daarna gaan we stap voor stap de tekening invullen met Zentangle patronen.  Dit is tevens een basisworkshop voor beginners in Zentangle. Je hebt dus geen tekenervaring nodig.

Zaterdag 2 december 2017

10:00 - 16:00 uur

Prijs: €40,- per persoon

Locatie: Haarlem Noord

Kerstkaart handletteren

Maak je eigen kerstkaart met je eigen getekende letters.

Je kunt dit eventueel combineren met je kerstkaart die je op zaterdag (zie hierboven) hebt gemaakt, maar is ook zeker los daarvan te doen met alleen maar tekst.


Zondag 3 december 2017

10:00 - 16:00 uur

Prijs: €40,- per persoon

Locatie: Haarlem Noord

Tangle je eigen Kerstkaart

Deze workshop is bedoeld voor degenen die al enige ervaring hebben met Zentangle. Neem je eigen basis Zentanglekit mee (pen, potlood en doezelaar), ik zorg voor mooi papier en unieke sjablonen.

In deze workshop kunnen we iets minder eenvoudige patronen gebruiken. Heb je ideeën, neem die dan mee.  Heb je al eigen Tangle kunstwerkjes, neem die dan ook mee om elkaar mee te inspireren.

Zaterdag 9 december 2017

10:00 - 16:00 uur

Prijs: €40,- per persoon

Locatie: Haarlem Noord

Workshops

Workshops zijn incl.usief materiaal. Neem je eigen lunch mee, voor drinken en tussendoortje wordt gezorgd.

Maximaal aantal deelnemers is 5 personen, dus veel indivuele aandacht.

Wil je op een andere datum met minimaal 3 personen een eigen workshop organiseren, dan is dat ook mogelijk. Dat kan in het atelier in Haarlem Noord, maar ik kan ook naar jou toe komen. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.